Petak, 29 ožujka, 2024
Google search engine
HomeNovostiUnutrašnjost nove Mercedes C-klase (2022) u osnovnoj verziji. Moderno, ali bez pretjerivanja

Unutrašnjost nove Mercedes C-klase (2022) u osnovnoj verziji. Moderno, ali bez pretjerivanja

Proizvođači koriste sve više modernih rješenja u unutrašnjosti. Zbog toga se korisnik mora nositi s ogromnom prtljagom tehnologije.

Međutim, ne pokazuje svaki korisnik spremnost i vještine kompjuterskog eksperta. A upravo bi takvi ljudi trebali biti zainteresovani za osnovnu verziju Mercedesa C-klase (2022).

Njegov kokpit sadrži sve što vam treba, ali nije preopterećen niti komplikovan.

Počnimo s činjenicom da baza nema fizičke tipke. Jedine klasične tipke nalaze se ispred upravljača (pokretač) i na vratima (prozori, brava, retrovizori). Ostala rješenja temelje se na ekranima i “dodiru”, što ne znači komplikovan rad.

Moderno, ali bez pretjerivanja

Digitalni pokazatelji poznati su iz modela koje je do sada ponudio njemački proizvođač. Imaju jasne motive i noću vam ne umaraju vid. Ekrani putničkog računala mogu se naravno prilagoditi vašim vlastitim očekivanjima.

Zauzvrat, središnja konzola ima velik, ali ne i najveći multimedijski ekran. Njegovo sučelje poznato je i iz ostalih Mercedesa. Temelji se na MBUX sistemu, stoga ne skriva nikakve tajne. Ispod se nalazi nezavisna ploča klima uređaja – nešto što olakšava upotrebu. Ne morate pretraživati ​​bezbroj “opcija” da biste promijenili postavke protoka zraka ili temperature.

Nova Mercedes C-klasa obećava da će biti vrlo zanimljiva. Ako se vozi onako kako izgleda, sigurno će biti uspješna.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments