Petak, 19 travnja, 2024
Google search engine
HomeNovostiHyundai Santa Cruz je novi kompaktni pickup

Hyundai Santa Cruz je novi kompaktni pickup

Južnokorejska marka ne miruje. Nakon debija SUV-ova te električnih i sportskih modela, vrijeme je za pick-up!

Ovo je Hyundai Santa Cruz u punom sjaju. Automobil koji naglašava da dizajneri ovog proizvođača imaju dobro našiljene olovke i da znaju kako ih koristiti. Automobil se razlikuje od bilo kojeg potencijalnog konkurenta – sprijeda i straga.

Hyundai Santa Cruz 2021

Prednja strana podsjeća na Tucson, što znači podijeljena prednja svjetla u vrlo lijepom obliku. Upečatljiv je i veliki roštilj. Međutim, straga se nalaze svjetla koje preklapaju poklopac prtljažnika. Cijela stvar odiše stilom koji je do sada bio nepoznat u ovom segmentu.

Unutrašnjost također nije razočaravajuća – kokpit je kao u Tucsonu. Ovdje možemo pronaći mnoge moderne ugrađene instrumente, među kojima multimedijski ekran osjetljiv na dodir. Ispod je neovisna ploča klima uređaja.

Hyundai Santa Cruz 2021

Brojni dekori također privlače pažnju. Naravno, tu je i kabina s pet sjedala. O prostoru je teško govoriti samo na temelju fotografija.

Dužina prostora za utovar doseže 132 centimetra, što nije rekord. Međutim, možete računati na mnoga praktična rješenja – uključujući dvostruki pod.

Hyundai Santa Cruz 2021

Ispod poklopca motora nalazi se 2,5-litreni atmosferski benzinski motor koji generiše190 konjskih snaga i 240 njuton metara najvećeg okretnog momenta. S njim radi osmostepeni automatski mjenjač.

Za one koji očekuju više uzbuđenja, tu je i 2,5-litreni benzinski turbo motor koji proizvodi 275 konjskih snaga i 420 njuton metara . I ovdje možete računati na automat s osam brzina.

Hyundai Santa Cruz 2021

Automobil je naravno opremljen pogonom na sve točkove. Tu su naravno i sigurnosni sistemi, poput pomoćnika za održavanje trake, kočenja u nuždi, upozorenja na sudar, nadzora mrtve točke i upozorenja na poprečni saobraćaj prilikom vožnje unatrag, adaptivni tempomat te integrisani sistem kamera koji funkcionišu kao dodatna ogledala.

Hyundai Santa Cruz 2021

Hyundai Santa Cruz trebao bi biti pickup poput SUV-a. To znači manje korisnih vrijednosti, ali mnogo veću udobnost za svakodnevnu upotrebu. Ovo je ponuda za one koji žele pick-up, ali vjerojatno neće nositi teške terete. Automobil će se naći na američkom tržištu kasnije ove godine. Zasad nema podataka kada ga možemo očekivati na Evropskom tržištu.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments