Utorak, 3 listopada, 2023
Google search engine
HomeNovostiŠkoda otkriva unutrašnjost nove Fabije

Škoda otkriva unutrašnjost nove Fabije

Češka marka podgrijava atmosferu prije debija nove, četvrte generacije Fabije. Nakon službene grafike koja najavljuje vanjski izgled, došlo je vrijeme za interijer.

Nova Škoda Fabia debitirat će u maju 2021. godine, ali o njoj već danas znamo poprilično puno. Česi su se pohvalili promotivnim skicama koje prikazuju linije novog gradskog bestsellera.

Unutrašnjost nove Fabije definitivno podsjeća na onu koja je već poznata iz Scale ili Kamiqa. Ulogu središnjeg elementa igra multimedijski ekran koji malo viri iznad nadzorne ploče. Tu je i upravljač s dva kraka, koji je pokrenula Octavia, ili sve popularniji set digitalnih pokazatelja.

Jedan od elemenata koji se ističe su okrugli otvori za provjetravanje na bokovima kokpita, slični kao kod osvježene Seat Ibize. Iskusno oko također će primijetiti … klasičnu ručnu kočnicu.

Vidjeti ćemo i ručicu automatskog mjenjača, što najvjerojatnije znači da se Škoda nije odlučila za Shift by Wire tehnologiju s malim prekidačem poznatim iz Octavije.

Sumnje će uskoro biti otklonjene. U ovom trenutku, međutim, sigurno je reći da će Fabia zadržati svoje trenutne karakteristike, ostajući jednostavan, čvrst automobil bez težnji za višim segmentimao, što je veoma dobro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments