Utorak, 3 listopada, 2023
Google search engine
HomeNovostiVolkswagen Multivan T7 (2021) sve bliže. Sprema se revolucija

Volkswagen Multivan T7 (2021) sve bliže. Sprema se revolucija

Brend sa sjedištem u Wolfsburgu podgrijava atmosferu oko debija svog kultnog modela. Što možemo očekivati?

Volkswagen Multivan T7 2021 zasigurno će biti puno moderniji od svog konzervativnog prethodnika. To otkriva teaser, koji predstavlja prednji dio sedme generacije. Sama silueta i njezini omjeri trebali bi, međutim, ostati slični.

Kao što se može vidjeti na službenoj grafici, sprijeda su ugrađena uža svjetla koja su integrisana u LED trake koje se prikazuju do logotipa proizvođača. Potpuno ista tema može se naći u Arteonu nakon faceliftinga i kod VW električnih modela. Pažnju također privlači branik s vrlo skromnim usisom zraka. Hibridna verzija? Možda, ali sigurno će biti i onih klasičnih – onih sa motorima sa unutrašnjim sagorijevanjem.

Unutrašnjost će biti još svestranija nego prije. Fotelje će pružiti više mogućnosti prilagodbe. Pet sjedala se trebaju okretati i uklanjati. Zauzvrat, kokpit će biti opremljen 10-inčnim multimedijskim ekranom (najvjerojatnije u najnovijim verzijama). Također bi trebali postojati prostrani pretinci, džepovi, udubljenja i druga praktična rješenja.

Prema preliminarnim informacijama, Volkswagen Multivan T7 2021 bit će ponuđen samo s DSG mjenjačem s duplim kvačilom i elektroničkom parkirnom kočnicom. Zanimljiva je činjenica napuštanje klasične ručice mjenjača. Zamijenit će ga “shift-by-wire”.

Detaljni tehnički podaci još nisu objavljeni. Međutim, pretpostavljamo da novi Multivan koristi MQB platformu.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments