Utorak, 3 listopada, 2023
Google search engine
HomeNovostiNovi BMW serije 2 Coupe uhvaćen gotovo bez kamuflaže. Prekrasan je i...

Novi BMW serije 2 Coupe uhvaćen gotovo bez kamuflaže. Prekrasan je i ima stražnji pogon

Novi BMW serije 2 Coupe uhvaćen je praktički bez kamuflaže. Bočna linija ovog automobila jednostavno je fenomenalna. To je prvi BMW nakon dugo vremena koji izgleda kao milion dolara.

Od jučer ne mogu prestati gledati špijunske fotografije koje su uspjele uloviti novi BMW serije 2 Coupe gotovo bez kamuflaže. Ostao sam bez riječi kad sam ih vidio. Nažalost BMW 2 Coupe, rijetko viđam u Sarajevu. Generacija F22 na tržištu je već 7 godina, pa nije ni čudo da intenzivano radi na nasljedniku.

Za one koji se ne sjećaju kako izgleda Serija 2 Coupe, evo jedne ilustrativne fotografije:

Lijepo, ali već vidite neumoljiv protok vremena. Nakon dana hranjenja glasinama o sljedećoj generaciji M2, da će biti električna, dana provedenih u gledanju čvrsto zamaskiranih prototipova, došao je dan kada možemo vidjeti nasljednika serije 2 bez gotovo nikakve kamuflaže. Svi znakovi na nebu i na zemlji ukazuju na to da je BMW zadržao dostojanstvo, jer proporcije ovog automobila ukazuju na to da ćemo imati pogon na stražnje točkove.

Novi BMW serije 2 Coupe izgleda sjajno

Ne bojimo se ovih riječi – proporcije su fenomenalne. Duga hauba, kratki stražnji prevjes, savršena linija krova. I ova sjajna boja. IDEALAN.  Pretpostavljam da vidimo verziju s opremom koja nosi logotip M. Možda je to čak i verzija M240i s benzinskim, linijskim, šestocilindričnim motorom. Na to upućuje nekoliko detalja: utiskivanje na haubi, kamuflirano mjesto gdje se obično postavlja amblem M. Uz to, verzija M označena je malim spojlerom na poklopcu prtljažnika, i velikim kočionim čeljustima. Ipak, najvažnija informacija je da će Serija 2 Coupe imati pogon na stražnje točkove. Na fotografijama možemo vidjeti i da je odrasla osoba stala straga. Ovo je veliki plus.

Ovaj je post trebao biti napisan jučer navečer, ali rekli su mi u redakciji da se ohladim, jer niko ne bi želio pročitati nekoliko stotina oh i Ah. Možda i jest tako, ali želio bih reći da su momci u Münchenu odradili fenomenalan posao. Pomalo se bojim prednjeg dijela ovog automobila, ali s takvom linijom mogu čak i puno toga oprostiti. Tim više što prve špijunske fotografije ne ukazuju na upotrebu ogromnih “bubrega”. U međuvremenu ovaj BMW obećava da će biti najljepši BMW posljednjih godina.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments