Utorak, 3 listopada, 2023
Google search engine
HomeNovostiU Audiju će drastično promjeniti dva modela

U Audiju će drastično promjeniti dva modela

U asortimanu Audija postoje modeli koji uživaju poseban status. Tako je Audi A6 mjerilo poslovne limuzine kao primjer uravnoteženosti karakteristika. Međutim, dva modela koji ipak uživaju poseban status su TT i R8. I trenutno su u problemima, navodi Index.hr.

Hildegard Wortmann, šefica globalne prodaje Audija, za Top Gear magazin je potvrdila promene. Kaže da se industrija menja, ali i da su kupci uzbuđeni novim segmentima poput crossover coupea. I zato se u tu priču R8 ne uklapa.

“R8 je ikona naše marke. Ali ikone prošlosti nisu nužno ikone budućnosti. Naslednik R8 neće biti samo R8 s elektromotorom. Mora da bude R8, ali potpuno drugačiji”, objašnjava Wortmann.

Isto važi i za manji TT. Iako je auto “autentičan i emocionalno nabijen”, klijenti se menjaju i “svet se odmakao od roadstera”, kaže šefica prodaje. Wortmann kaže da se možda ljudi menjaju i odmiču od tih segmenata, ali zabava nikad ne umire.

“Audi je oduvek radio emocionalno nabijene modele. Pogledajte naše koncepte, pa mi imamo mnogo ideja”, teši nas Wortmann i budi nadu da sportski automobili u Audiju nisu izgubili tlo pod točkovima.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments